Ons aanbod

 

 

Wij verkopen alleen goede kwaliteit artikelen, dat is ons streven. En wij kunnen juist doordat wij ons gespecialiseerd hebben, deze artikelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Mensen denken vaak dat de grote bouwmarktconcerns goedkoper zijn. Wij bewijzen als vakhandel vaak het tegendeel!

 

Doordat bij ons bijna alles per stuk te koop is, zit u niet aan vaste hoeveelheden vast, en hoeft u dus niet te veel te betalen. Zo betaalt u vaak ook niet voor een veel te dure verpakking.

 

Wij horen vaak de kreet: “Als het hier niet te koop is, vind je het nergens.” Er is bij ons in principe geen ‘nee’ te koop. En mochten we het dan toch niet hebben, dan zoeken en bestellen we het voor u.

 

Ons assortiment bestaat o.a. uit:  

Bouwmaterialen

Verfwaren  

Hout- en plaatmateriaal

P.V.C. rioleringsmateriaal  

IJzerwaren en gereedschappen  

Ladders en trappen  

Electrische machines

Sanitair  

Binnen- en buitendeuren

Electramateriaal  

Wand- en vloertegels  

Sleutelservice

Bevestigingsmaterialen

Machinekeuring NEN 3140

Hang- en sluitwerk  

Werkkleding

Dakramen

Enz. enz. enz.

 

Ons assortiment hout- en plaatmateriaal is zeer uitgebreid.

Wij leveren vurenhout tot een lengte van 5,40 meter uit voorraad, maar ook hebben wij een breed assortiment  in hardhout, o.a. in kozijnhout.

 

Wij hebben een groot assortiment kwaliteits handgereedschap en ook zijn wij dealer van de volgende topmerken elektrische machines: Metabo, Makita, Festool, Protool en AEG.

 

In ons assortiment ijzerwaren vindt u een ruim aanbod in hang- en sluitwerk. Hier vindt u ook alle materialen welke gebruikt kunnen worden voor het "Politie Keurmerk Veilig Wonen".

We kunnen ook sleutels voor u kopiëren, en slotcilinders gelijksluitend maken op sleutel.

 

Uiteraard kunt u ook voor bouwmaterialen bij ons terecht. Denk aan zand, cement, grind, bouwstaal, stenen, dakpannen etc.