Geen onderhoud

Geplaatst op

Een van de grootste voordelen van kunstgras is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Je hoeft het niet te maaien, te sproeien of te bemesten. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld op het onderhoud van je tuin.

Geen allergieën

Een ander voordeel van kunstgras is dat het geen pollen of andere allergenen bevat. Dit maakt het ideaal voor mensen met allergieën voor gras of pollen.

Altijd groen

Kunstgras blijft het hele jaar door groen, ongeacht de weersomstandigheden. Dit betekent dat je altijd een mooi, groen gazon hebt, zelfs in de winter.

Duurzaam

Het gaat lang mee, tot wel 15-20 jaar. Hierdoor hoef je niet elk jaar opnieuw kunstgras aan te leggen, wat op de lange termijn kosten bespaart.

Geen modder

In tegenstelling tot echt gras, veroorzaakt kunstgras geen modderige plekken op je gazon. Dit betekent dat je altijd een schoon en netjes gazon hebt, zelfs na regenachtige dagen.

Geschikt voor verschillende toepassingen

Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, van een speelveldje voor kinderen tot een putting green voor golfers. Hierdoor is het een veelzijdige oplossing voor het creëren van een mooie buitenruimte.

Geen insecten

Insecten zoals muggen, teken en vlooien kunnen zich niet nestelen in kunstgras. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die willen voorkomen dat ze worden gebeten door deze vervelende insecten.

 

Milieuvriendelijk

Kunstgras heeft geen water nodig, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Bovendien is kunstgras niet vatbaar voor ziekten en plagen, waardoor het gebruik van pesticiden overbodig wordt. Wil je kunstgras? Kunstgras kopen doe je bij de kunstgrasconcurrent.nl. Zij kunnen je ook meer vertellen over wat je allemaal maal kunt doen met kunstgras. En dat is heel wat moois. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Laat je verrassen door leuke content over het verbouwen en inrichten van je woning. Lees snel onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ bouwmarktmayer.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden